Menu

Kom naar Ajax Camps & Clinics!

Tijdens de derde editie van de AEGON Future Cup konden voetbalfans zich ook uitleven tijdens de inlooptrainingen van Ajax Camps & Clinics. In het adidas miCoach Centre op de Toekomst werden tijdens het toernooi doorlopend gratis clinics georganiseerd.

Voor wie de clinics heeft gemist, of na deelname juist snakt naar meer Ajax Camps & Clinics, zijn er nog plaatsen vrij tijdens de officiƫle trainingsweken en -dagen van Camps & Clinics in mei.

Wil je tijdens de meivakantie als een echte Ajax-speler trainen en ben je tussen de 6 en 16 jaar? Schrijf je dan in voor de speciale Ajax Clinics op sportcomplex De Toekomst.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Klik hier voor meer informatie over Ajax Camps & Clinics

Veel Ajacieden maakten gebruik van de gratis mogelijkheid om te trainen als een echte Ajacied. Veel Ajacieden maakten gebruik van de gratis mogelijkheid om te trainen als een echte Ajacied.
Veel voetbalmoves in het adidas miCoach Centre op de Toekomst. Veel voetbalmoves in het adidas miCoach Centre op de Toekomst.
De trainers van Ajax Camps & Clinics wijzen de voetbalfans de weg op het veld. De trainers van Ajax Camps & Clinics wijzen de voetbalfans de weg op het veld.
Ook de jongste bezoekers van de AEGON Future Cup 2012 konden voetballend aan de bak. Ook de jongste bezoekers van de AEGON Future Cup 2012 konden voetballend aan de bak.
Schrijf je nu in voor de Camps & Clinics in mei! Schrijf je nu in voor de Camps & Clinics in mei!
Loopacties tijdens de gratis inlooptrainingen van Ajax Camps & Clinics. Loopacties tijdens de gratis inlooptrainingen van Ajax Camps & Clinics.
Er was veel belangstelling tijdens de inlooptrainingen in het adidas miCoach Centre. Er was veel belangstelling tijdens de inlooptrainingen in het adidas miCoach Centre.