Menu
Kom naar Ajax tegen Volendam!

Kom naar Ajax tegen Volendam!

Na de gewonnen topduels met Feyenoord en Fiorentina wacht Ajax alweer de volgende klus. Zondag spelen de Ajacieden een thuiswedstrijd tegen FC Volendam, dit seizoen terug in de Eredivisie. Voor deze wedstrijd zijn nog kaarten beschikbaar.

Daley Blind maakte eerder dit seizoen in en tegen Volendam (1-2) zijn debuut in Ajax 1. Daley Blind maakte eerder dit seizoen in en tegen Volendam (1-2) zijn debuut in Ajax 1.

Er geldt geen clubcardverplichting. De wedstrijd tussen Ajax en FC Volendam biedt daarom een uitgelezen kans om met familie en vrienden een leuke zondagmiddag in de ArenA te beleven!
Ajax en Volendam koesteren een bijzondere en historische band. In de nabije voetbalgeschiedenis droegen veel spelers het shirt van beide clubs. Ajacieden en Volendammers liggen elkaar goed en streven ook hetzelfde, aanvallende en verzorgde voetbal na. Wedstrijden tussen Ajax en FC Volendam staan meestal garant voor aantrekkelijk voetbal én veel doelpunten.
Na de geslaagde Klassieker moet ook FC Volendam worden verslagen. Eerder dit seizoen werd Volendam in de competitie al met 1-2 geklopt. Ajax won die middag méér dan drie punten alleen. In het vissersdorp debuteerde Daley Blind in Ajax 1.
De kans dat trainer Marco van Basten deze prestatie herhaalt is het grootst in een volle en sfeervolle Amsterdam ArenA. Dus kom zondag 22 februari naar het stadion, waar de aftrap om 16.30 uur wordt verricht. En neem je familie en vrienden mee!
Kaarten zijn vanaf € 19,- zonder clubcardverplichting verkrijgbaar op www.ajax.nl (online kaartverkoop) en bij de verkooppunten van TicketBox / Primera.
Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop >>