Menu
Kom naar Ajax Vrouwen - FC Twente!

Kom naar Ajax Vrouwen - FC Twente!

De Ajax Vrouwen spelen vrijdagavond een thuiswedstrijd tegen koploper FC Twente. De aftrap is om 19:30 uur op sportcomplex de Toekomst. Het is de laatste thuiswedstrijd van dit jaar voor de Ajax Vrouwen. Een mooie kans om ze live aan het werk te zien tijdens dit belangrijke duel!

Het vrouwenteam van Ajax is nog drie wedstrijden verwijderd van de winterstop. Als de Ajax Vrouwen dan nog steeds bij de eerste vier staan, gaan ze in 2013 door in de winnaarspoule. Naast Ajax maken ook PEC Zwolle en Telstar nog kans op een plaats in het 'linkerrijtje'.

FC Twente, PSV en ADO zijn inmiddels al zeker van een plaats in de BeNe League A waarin de beste vier ploegen van Nederland en België het na de winterstop tegen elkaar opnemen. De onderste vier teams van beide nationale competities treffen elkaar in de BeNe League B.

Na de thuiswedstrijd tegen FC Twente wacht Ajax nog de uitwedstrijden tegen de vrouwen van sc Heerenveen (18 december) en PEC Zwolle (21 december). Bij beide duels is de aftrap om 19:30 uur.

Tekst en afbeelding: Ajax.nl