Menu
Kom naar Ajax Vrouwen - Telstar!

Kom naar Ajax Vrouwen - Telstar!

Er staat vrijdagavond een heuse Noord-Hollandse derby op het programma in de BeNe League. De Ajax Vrouwen nemen het in eigen huis op tegen de vrouwen van Telstar VVNH.

De eerste drie thuiswedstrijden werden de Ajax Vrouwen door gemiddeld ruim 2.500 fans gesteund. Het nieuwste Ajax-team blijkt populair onder de Ajax-supporters. Ook bij de thuiswedstrijd tegen Telstar rekent Ajax op steun. Een overwinning is noodzakelijk om koploper FC Twente in het vizier te houden.

Trainer Ed Engelkes benadrukte na afloop van Ajax Vrouwen - PSV Vrouwen (2-2) de belang van een grote fanschare bij de thuiswedstrijden. ,,Het was goed om te zien dat het opnieuw zo druk was op de Toekomst. Hopelijk komen er tegen Telstar opnieuw veel mensen kijken. Je merkt dat het leeft.”

Het competitieduel tussen de nummers 3 en 5 begint om 19:30 uur op de Toekomst. De toegang is gratis. Alle bezoekers ontvangen een gratis gemengde teamposter waarop zowel de Ajax Vrouwen als de spelers van Ajax 1 staan. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor AEGON.

Tekst en foto: Ajax.nl


Na afloop van de wedstrijd nemen de speelsters uitgebreid de tijd om handtekeningen uit te delen. Na afloop van de wedstrijd nemen de speelsters uitgebreid de tijd om handtekeningen uit te delen.