Menu
Kom naar bekerduel Ajax - AZ!

Kom naar bekerduel Ajax - AZ!

Bekerhouder Ajax neemt het donderdagavond in de achtste finale van de KNVB beker op tegen AZ. Deze laatste wedstrijd van 2010 kan Ajax een plaats bij de laatste acht van het bekertoernooi opleveren. Kom donderdag naar de Amsterdam ArenA en juich Ajax naar de overwinning. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze bekerwedstrijd. Ajax - AZ begint om 20:45 uur.

Ajax heeft met het oog op de weersomstandigheden (en de afgelasting van Ajax - Feyenoord) inmiddels overleg gehad met de KNVB, de gemeente Amsterdam en de politie. Uit dat overleg kwam naar voren dat de kans zeer groot is dat de wedstrijd donderdagavond gewoon doorgaat.

Gezien het winterse weer raadt Ajax je aan om je donderdagavond warm te kleden, aangezien het in het stadion vrij koud zal zijn. Daarnaast adviseert Ajax je rekening te houden met gladheid en (mogelijk) extra reistijd vanwege de minder goed begaanbare wegen. Het stadion is vanaf anderhalf uur voorafgaand aan de wedstrijd geopend.

Koop je kaarten voor het bekerduel Ajax - AZ via een van de verkooppunten van TicketBox (Primera) bij jou in de buurt. Let op: voor dit duel geldt een Club Card-verplichting (4 op 1). Het is niet mogelijk om bij de kassa nog een club card aan te vragen.
Op de wedstrijddag is er vanaf 18.45 uur stadionverkoop. Deze kassa's bevinden zich aan de Noordzijde van het stadion, ter hoogte van ingang D. Voor het duel geldt een Club Card-verplichting (4 op 1).

Bekijk hier het stadionprogramma