Menu
Kom naar clinic StreetWise bij ArenA!

Kom naar clinic StreetWise bij ArenA!

De Ajax Foundation organiseert zondag voorafgaand aan de competitiewedstrijd Ajax - Roda JC een speciale Ajax StreetWise-clinic. Op het plein achter de Amsterdam ArenA, ter hoogte van de Heineken Music Hall, kunnen kinderen tot 14 jaar vanaf 12:30 uur gratis deelnemen aan de clinic onder leiding van Ajax-trainers. Kortom; een mooie buitenkans om je voetbalkunsten te tonen!

Naast de clinics van StreetWise is er zondag meer op sociaalmaatschappelijk gebied rondom de wedstrijd tegen Roda JC. Ter afsluiting van de actieweek ‘Meer dan voetbal’ zullen de kinderen die samen met de spelers het veld oplopen shirts dragen met de tekst 'Ajax is meer dan voetbal'. Net voor de aftrap zullen Ajax, Roda JC, arbitrage en kinderen samen op de foto gaan voor het project. Ook bij alle andere wedstrijden in de Eredivisie en Jupiler League zal er dit weekend aandacht zijn voor de stichting Meer dan voetbal.

Ajax doet zelf heel veel aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en heeft zijn eigen Foundation. Met StreetWise, dat momenteel aan de gang is in de stadsdelen in Amsterdam, Missie Zuidoost, Ronald MC Donald VU Kinderstad, Missie Kaapstad en de Ajax Foundation Kinderdag is Ajax zeer actief betrokken bij de maatschappij.

Het scholenproject en de clinics van Ajax StreetWise worden ondersteund door hoofdsponsor AEGON.

Tekst en foto: Ajax.nl