Menu
Kom naar clinic StreetWise in West!

Kom naar clinic StreetWise in West!

Zit jij op een basisschool in Amsterdam West? Kom dan 14 maart om 12.30 uur naar het Cruyff Court Oranje Veld Amsterdam aan de Wiltzanghlaan in Amsterdam West. Doe goed je best, want misschien word jij wel gescout en sta je aan het eind van de dag in de finale*.

Tijdens deze finale worden er winnaars geselecteerd die op 9 mei in de grote finale van
Ajax StreetWise mogen voetballen in het team van hun stadsdeel. Als verrassing komen er twee selectiespelers van Ajax op bezoek om jou aan te moedigen! Wil je alles weten over Ajax StreetWise en mooie prijzen winnen? Kijk dan op de hyves van StreetWise. Zie de link onderaan deze pagina.

Ajax StreetWise is een project van de Ajax Foundation, ondersteund door hoofdsponsor AEGON. De Ajax Foundation heeft als doel een bijdrage te leveren aan maatschappelijke onderwerpen als sociale integratie, educatie, sport en gezondheid. Met Ajax StreetWise wordt hier invulling aan gegeven door kinderen samen te laten leren en voetballen. Volg alle activiteiten van Ajax StreetWise ook via Facebook en Hyves.

* De Ajax StreetWise Clinics worden georganiseerd voor kinderen uit groep 3 t/m 8. Kinderen uit groep 7 en 8 kunnen worden gescout voor de finale.

Tekst en foto: Ajax.nl

Ajax StreetWise op Hyves

Ajax StreetWise op Facebook