Menu

Kom naar de Ajax Kids Club-dag

Zet donderdag 2 augustus aanstaande alvast in je agenda want deze dag mag je niet missen. Dan vindt namelijk de 1e Ajax Kids Clubdag plaats! De clubdag wordt gecombineerd met de Ajax Open Dag en staat helemaal in het teken van de jeugd. En waar kun je zo’n dag beter organiseren dan op het jeugdcomplex van Ajax: Sportpark De Toekomst.

Neem je vriendje of vriendinnetje mee Kom deze clubdag vieren in het Kidsdorp en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee. Als ze nog geen lid zijn, kunnen ze ter plekke lid worden* zodat ook zij kunnen profiteren van de speciale Ajax Kids Club-extraatjes.

* hiervoor is een handteking nodig van een ouder/verzorger.

Ajax Kids Club-extraatjes Ajax Kids Club-leden hebben een streepje voor op niet-leden, want alleen leden kunnen profiteren van de volgende extraatjes: Ajax Kids Club-cadeau Dit cadeau kun je -op vertoon van je clubpas- ophalen bij de Ajax Kids Club-stand in het Kidsdorp. Lidnummer = lotnummer Op de achterkant van je clubpas staat je lidnummer. Met deze loterij zijn superprijzen te winnen zoals bijvoorbeeld het nieuwe Ajax-shirt. Ieder uur wordt er een prijs verloot die je kunt ophalen bij de Ajax Kids Club-stand. Let dus goed op en vergeet je clubpas niet! Ajax Kids Club-foto Een aantal Ajax Kids Club-leden maakt kans om op deze unieke foto te komen. Hiervoor moet je wel je mooiste rood-witte Ajax-kleding aantrekken, want het moet een echte Ajax-foto worden. Vul de bon in bij de Ajax Kids Club-stand en wie weet sta jij straks ook op deze unieke foto.

Kidsdorp Het Kidsdorp is bedoeld voor alle Ajax-fans tot en met 12 jaar. Het dorp staat vol met attracties waarbij je leuke Ajax-prijsjes kunt winnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mini-trikes, de bungy-runbaan of klimpyramide? Voor de allerkleinsten is er ook genoeg te beleven. Zij kunnen zich uitleven in het zwemballenbad of op de draaimolen. Ook kunnen ze zich laten schminken of een mooie Ajax-tekening maken in de kindercrèche.

Ontmoet de spelers Altijd al een praatje willen maken met één van de Ajax-spelers? Of heb je nog niet alle hand-tekeningen? Zorg dan dat je in het Kidsdorp bent, want de spelers komen langs voor handtekeningen, foto’s of een praatje! Neem een pen of stift mee en vergeet je fototoestel niet!

Lucky Wat is een Ajax Kids Club-dag zonder Lucky? Natuurlijk is ook hij van de partij. Je kunt met hem op de foto of gewoon even kennismaken. Je vindt hem in het Kidsdorp of bij één van de andere attracties.

Overige activiteiten Naast het Kidsdorp is er nog veel meer te beleven. Neem een kijkje in de catacomben van De Toekomst, of ga op de foto met de Europa Cup. Je kunt je voetbaltechniek testen in het speciale voetbaldorp, een kijkje nemen in de gloednieuwe spelersbus of even in Amsterdam Arena en het Ajax Museum kijken. Daarnaast zijn er nog een heleboel leuke sponsoractiviteiten waaraan je mee kunt doen. Ook kun je op je gemak een drankje drinken op de verschillende terrasjes en ondertussen genieten van de artiesten die optreden.

Kortom, het belooft een geweldige Ajax-dag te worden en we hopen je te zien op donderdag 2 augustus op Sportpark De Toekomst.

Informatie voor de ouders

Vervoer & parkeren In verband met de te verwachten drukte en de beperkte gratis parkeermogelijkheden raden we u aan om met het openbaar vervoer te komen. Het sportcomplex ligt op loopafstand van de metrostations Strandvliet en Bijlmer. Als u toch met de auto komt dan is er parkeermogelijkheid op de parkeer-plaatsen Pbus en P12. Vanaf deze parkeerterreinen rijden er pendelbussen naar Sportpark De Toekomst. Kijk voor een routebeschrijving per auto of openbaar vervoer op www.ajax.nl

Ajax Kids Club-stand In het Kidsdorp is de Ajax Kids Club vertegenwoordigd met een stand, waar u terecht kunt voor informatie over de Ajax Kids Club. Ook kunnen de kinderen hier de bon voor de Ajax-foto invullen en inleveren, hun Ajax Kids Club-cadeau en/of de gewonnen prijs ophalen. Geeft u deze locatie ook door aan uw kind als u elkaar onverhoopt mocht kwijtraken. Vanuit deze stand kunnen we –indien nodig- kinderen en/of ouders laten omroepen.

Aanwezigheid spelers Het Kidsdorp is speciaal bedoeld voor Ajax-fans tot en met 12 jaar. Om alle kinderen voldoende gelegenheid te geven om in contact te komen met de spelers, zouden we het zeer op prijsstellen als u zich als ouder/begeleider zoveel mogelijk op de achtergrond houdt als de spelers in het Kidsdorp zijn.

Consumpties In het Kidsdorp kunt u voor slechts fl. 5,00 een Bonnenboekje kopen. Met deze bonnen (alleen geldig in het Kidsdorp) kunnen de kinderen 1 frisdrank, 1 patat met en 1 kroket of frikadel kopen.

Begeleiding Bij alle attracties in het Kidsdorp is gezorgd voor ervaren begeleiding. Toch kunnen we voor de organisatie van deze Ajax-dag extra begeleiding gebruiken. Mocht u interesse hebben om als vrijwilliger mee te helpen om deze dag tot een succes te maken, dan kunt u zich opgeven via telefoonnummer 020 - 311 15 14 of per e-mail: kidsclub@ajax.nl. Vermeld in uw e-mail dan uw naam, adres en telefoonnummer. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie Mocht u nog vragen hebben dan kun u ons bereiken per telefoon: 020 - 311 14 44 (optie 3) of per e-mail kidsclub@ajax.nl.