Menu
Kom naar de Ajax StreetWise Clinic

Kom naar de Ajax StreetWise Clinic

De eerste Ajax StreetWise Clinic op 30 maart in Amsterdam Oost op het Sumatraplantsoen was een groot succes. Heel veel kinderen kwamen op middag af. En de volgende clinic staat alweer op het programma. Op 20 april vanaf 13:00 uur is de Ajax StreetWise Clinic op de Bos en Lommerweg.

Zit jij in groep 7 of 8 van een basisschool in Amsterdam? Dan ben je op 20 april om 13:00 uur van harte welkom op de Bos en Lommerweg! Daar kan je je inschrijven voor de Ajax StreetWise Clinics! Zit je nog niet in de hoogste groepen dan ben je eveneens welkom, want ook voor jou zijn er vele voetbalactiviteiten zoals Stropdasschieten, punten scoren in het Doel van AEGON of op de foto met Lucky!

Deelnemers aan de Ajax StreetWise Clinics krijgen voetbaltraining van Ajax-trainers. Langs de lijn staan Ajax-scouts die er op letten hoe goed jij kunt voetballen, maar ook of jij je goed en sportief gedraagt in het veld en respect hebt voor je tegenstander. Doe goed je best, want misschien word jij wel gescout en sta je aan het eind van de dag in de finale. Tijdens deze finale worden er winnaars geselecteerd die op 11 mei in de grote finale van Ajax StreetWise mogen voetballen in het team van hun stadsdeel.

Als verrassing komt de Ajax-selectie langs om jou aan te moedigen en is er ook nog een optreden van Mick Harren en Lange Frans!

Het programma duurt van 13:00 – 17:00 uur.

P.S.: Kom je 20 april wel op tijd? Er zijn maar een beperkt aantal plekken en vol = vol!

Echte Ajacieden trappen een balletje mee tijdens de Ajax StreetWise Clinic. Echte Ajacieden trappen een balletje mee tijdens de Ajax StreetWise Clinic.

Nieuwsgierig naar de andere activiteiten van Ajax StreetWise? Kijk dan op ajaxstreetwise.hyves.nl!

Ajax StreetWise is een project van de Ajax Foundation en wordt ondersteund door hoofdsponsor AEGON. De Ajax Foundation heeft als doel een bijdrage te leveren aan maatschappelijke onderwerpen als sociale integratie, educatie, sport en gezondheid. Met Ajax StreetWise wordt hier invulling aan gegeven door kinderen samen te laten leren en samen te laten voetballen.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/ Gerard van Hees

Klik hier voor de ajaxstreetwise.hyves.nl