Menu
Kom naar de Johan Cruijff Schaal!

Kom naar de Johan Cruijff Schaal!

Het voetbalseizoen 2014-2015 gaat op zondag 3 augustus officieel van start met de 19de editie van de Johan Cruijff Schaal. Landskampioen Ajax neemt het die dag om 18:00 uur in de Amsterdam ArenA op tegen bekerwinnaar PEC Zwolle.

Naast de titel veroverde Ajax vorig seizoen ook al de Johan Cruijff Schaal. In een spectaculaire wedstrijd tegen AZ kwam Ajax terug van een 2-0 achterstand. In de verlenging scoorde Siem de Jong de bevrijdende 2-3 waardoor Ajax voor de vijfde maal beslag wist te leggen op de eerste prijs van het seizoen.

Voor deze wedstrijd zijn er van de 12.500 beschikbare kaarten nu zo’n 8.300 verkocht (update 29 juli). Indien het er naar uit gaat zien dat Ajax niet alle beschikbaar gestelde kaarten gaat verkopen, is het genoodzaakt om de overgebleven kaarten terug te sturen naar de KNVB. Ajax hoopt zoveel mogelijk Ajax-supporters te mogen begroeten bij de start van het nieuwe seizoen. Per Ajax Club Card kun je vier kaarten aanschaffen.

Steun Ajax in de strijd om de eerste prijs van het seizoen 2014-2015. Via onderstaande link vind je alle informatie over de kaartverkoop.

Tekst en foto: Ajax.nl

Kaartverkoop Johan Cruijff Schaal