Menu
Kom naar de kraker Ajax - FC Twente!

Kom naar de kraker Ajax - FC Twente!

Er staat zaterdagavond een heuse kraker op het programma. Regerend landskampioen Ajax neemt het thuis op tegen de huidige koploper FC Twente. Het voordeel van een uitverkochte ArenA heeft zich op 15 mei 2011 dubbel en dwars bewezen tegen Twente. Koop daarom nu je tickets voor deze topper.

Voor Ajax - FC Twente geldt een Club Card-verplichting. Per Club Card kan je maximaal vier kaarten aanschaffen. Kaarten zijn online verkrijgbaar via onderstaande link. Ook bij de Ajax Experience Rembandtplein zijn tickets verkrijgbaar.

Dagje Ajax
Combineer je bezoek aan Ajax - FC Twente op de wedstrijddag met een bezoek aan de Ajax Experience. Bij aanschaf van een ticket 'Dagje Ajax' kan je voor een gereduceerd tarief van 10 euro naar de Ajax Experience. Verder betaal je het reguliere tarief voor je wedstrijdticket. Heb je al een kaart? Dan ontvang je op de wedstrijddag 2,50 euro korting op je bezoek aan de Ajax Experience.

De Ajax Experience ligt op loopafstand van metrostation Waterlooplein. Vanaf daar is het slechts tien minuten naar de Amsterdam ArenA. Ajax - FC Twente begint om 20:45 uur in de Amsterdam ArenA.

Combiticket Ajax - FC Twente/FC Utrecht
Als je extra voordelig naar de komende twee thuiswedstrijden van Ajax wilt, koop dan een duoticket voor Ajax - FC Twente én Ajax - FC Utrecht.

Tickets Ajax - Real Madrid
Er worden zaterdagavond bij Ajax - FC Twente ook tickets voor Ajax - Real Madrid verkocht. Zowel voor als na de wedstrijd is de stadionkassa geopend. De stadionkassa is vanaf 18:45 uur geopend. Voor het duel in de UEFA Champions League geldt vrije verkoop.

Openingstijden Ajax Experience

Duotickets Ajax - FC Twente/FC Utrecht

Bestel je kaarten voor Ajax - FC Twente online