Menu
Kom naar de Viewing Party: Ajax – Real Madrid in de Ziggo Dome

Kom naar de Viewing Party: Ajax – Real Madrid in de Ziggo Dome

Kaarten voor ons thuisduel met Real Madrid waren in mum van tijd uitverkocht. Dat betekent dat tienduizenden Ajacieden helaas achter het net hebben gevist. Voor hen organiseren wij op 13 februari een uniek alternatief: een Viewing Pary in de Ziggo Dome met verschillende artiesten, oud-spelers en een groot scherm waarop de wedstrijd wordt vertoond. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar voor € 20.

Het programma van de Viewing Party begint om 20:00 uur. Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar in de online Ajax Ticketshop. Artiesten zoals Wildstylez, Peter Beense en Diggy Dex trappen de Viewing Party af. Ruben Nicolai en oud-Ajacieden zoals Rafael van der Vaart verzorgen de voorbeschouwing. Om 21:00 uur wordt op een groot scherm live de UEFA Champions League-wedstrijd Ajax – Real Madrid vertoond.

De Supportersvereniging Ajax
De Supportersvereniging Ajax verloot 3.000 kaarten onder haar Ajax Life leden. Deze kaarten worden middels een prijsvraag vergeven. Wil jij kans maken? Ga dan naar ajaxlife.nl.

De deuren van de Ziggo Dome openen om 18:30 uur en het programma begint om 20:00 uur. Om 21:00 uur start de eerste helft van Ajax- Real Madrid. Kaarten zijn vanaf donderdagmiddag 17 januari te verkrijgen via de officiële Ajax Online Ticketshop.

Lees ook: Nieuwe supportershome van Ajax is een feit!

Tekst en beeld: Ajax.nl