Menu
Kom naar finale van Ajax StreetWise!

Kom naar finale van Ajax StreetWise!

Alle stadsdeelteams zijn compleet! De deelnemers uit de zeven stadsdelen zijn gescout door Ajax tijdens de Ajax StreetWise Clinics en op de Amsterdamse basisscholen tijdens het Ajax StreetWise scholenproject. De deelnemers nemen het woensdag in Amsterdam-Oost tegen elkaar op tijdens de Ajax StreetWise Finale. Zorg dat je erbij bent!

Het winnende team krijgt een onvergetelijke Ajax-prijs en bovendien mag één voetballer een maand lang stage lopen en trainen bij de jeugdopleiding van Ajax! Er wordt niet alleen gelet op het voetbal, maar ook op gedragsregels en normen en waarden van Ajax StreetWise. Kom net als de Ajax-selectie de deelnemers aanmoedigen!

Wanneer?
Woensdag 11 mei

Waar?
Opening aan de Akkerstraat 32 in Amsterdam-Oost.

Hoe laat?
13:30 uur Officieel openingsmoment met de Ajax-selectie
14:00 uur Start Ajax StreetWise Finale
15:30 uur Kruisfinales
15:45 uur Finale
16:00 uur Prijsuitreiking en bekendmaking gescout talent!

Op 30 maart en 20 april vonden 'Ajax StreetWise Clinics' plaats. Aan deze clinics namen leerlingen uit de groepen 7 en 8 deel. Alle kinderen konden meedoen of gezellig kijken naar allerlei (voetbal)activiteiten. De eerste clinic op 30 maart was een groot succes waarbij ruim 750 kinderen deelnamen. De tweede clinic was een zo mogelijk nog groter succes met ruim 1250 bezoekers.

Tijdens de Ajax StreetWise Scholenprojecten en de Ajax StreetWise Clinics worden kinderen voor de zeven Ajax StreetWise Stadsdeelteams gescout. Ajax selecteert de kinderen op basis van de gedragskenmerken respect (sportiviteit en gedrag t.o.v. anderen) en ambitie (voetbalkwaliteit en de wil om iets te bereiken). Door deze scoutingcriteria stralen de clinics de waarden van Ajax StreetWise uit. Aan ieder stadsdeelteams zijn drie Ajax-spelers verbonden als ambassadeur.

Het derde onderdeel is de afsluitende Ajax StreetWise Finale op woensdag 11 mei. Tijdens de finale spelen de zeven Ajax StreetWise Stadsdeelteams tegen elkaar.

Zorg dat je erbij bent!

Volg Ajax StreetWise op Hyves!

Foto's: Ajax.nl/ Louis van de Vuurst

Naar ajaxstreetwise.hyves.nl

Kom ook naar de Ajax StreetWise finale! Kom ook naar de Ajax StreetWise finale!