Menu

Kom naar het Grote Sinterklaasfeest

December is voor Sinterklaas en zijn Pieten de allerdrukste maand van het jaar, want dan moeten ze veel bezoekjes afleggen en cadeautjes rondbrengen. Gelukkig is het district Groot-Amsterdam en district Midden van de Supportersvereniging Ajax wél gelukt om de Goed Heiligman speciaal voor de Ajax-Kids naar Amsterdam te halen!

Sinterklaas kwam vorig jaar ook bij Ajax op bezoek

De Sint en zijn Pieten komen op zaterdag 1 december aanstaande speciaal voor de Ajax-kids naar Bowlingcentrum Borchland in Amsterdam. Het Grote Sinterklaasfeest begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Naast het bezoek van Sinterklaas kun je deze middag genieten van het bowlen, lekker eten en zul je af en toe schudden van het lachen!

Ben je niet jonger dan 3 jaar en niet ouder dan 9? En ben je lid van de Supporters-vereniging Ajax of van de Ajax Kids Club? Dan betaal jij maar fl. 5,00! Vergeet dan niet je clubpas mee te nemen want die moet je bij de deur laten zien. Hier kun je ook meteen betalen.

Vriendje of vriendinnetje mee? Wil je vriendje of vriendinnetje mee naar dit Sinterklaasfeest? Dat kan want zij zijn ook van harte welkom want Sinterklaas is er tenslotte voor álle kinderen. Omdat zij geen lid zijn betalen zij fl. 7,50! Net als jij kunnen zij dit bedrag bij de deur betalen.

Eerst aanmelden!! Om teleurstelling te voorkomen moet je je wel eerst aanmelden anders weet de Sint natuurlijk niet dat je er zult zijn… Stuur dus vóór 22 november aanstaande e-mailtje naar svamidden@hotmail.com of bel met 020 – 311 15 16.

Vermeld in je e-mail wel even je naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en lidnummer. Meld dan ook of je met de Sinterklaas-Express mee wilt of alleen naar het feest komt. Dit geldt ook voor niet-leden.

Wil je meer weten? Stuur dan een e-mailtje naar svamidden@hotmail.com of bel met 020 – 311 15 16.

Info voor de ouders

Leeftijd Het Grote Sinterklaasfeest is speciaal bedoeld voor kinderen van 3 t/m 9 jaar. De kosten zijn inclusief bowlen en een kindermaaltijd.

Uiterste inschrijfdata U kunt uw kind tot 22 november a.s. inschrijven.