Menu
Kom naar het supporters feest in Zaandam!

Kom naar het supporters feest in Zaandam!

Dinsdag 24 november organiseert de Supportersvereniging Ajax het Ajax Life Supportersfeest in Zaandam. Kom naar het Ajax-feestje en ontmoet je favoriete Ajacieden.

Woon jij in Noord-Holland en lijkt een ontmoeting met een aantal Ajax-spelers je wel wat? Zorg dan dat je 24 november vrijhoudt en kom naar Zaandam. Naast de foto- en handtekeningensessie van een aantal selectiespelers word je ook getrakteerd op livemuziek, verschillende activiteiten en natuurlijk loopt Lucky rond!

Leden van de Supportersvereniging Ajax, Ajax Jonge Schare of Ajax Kids Club mogen na aanmelding gratis naar binnen. Per lid mag je ook drie introducés meenemen, die betalen echter 7,50 euro per persoon. Als een introducé in Zaandam lid wordt van de Supportersvereniging Ajax krijgt hij of zij het entreebedrag terug.

Het feest wordt gehouden in de North Sea Venue (ook bekend als Hemkade) te Zaandam. De zaal gaat om 17.00 uur open en het feest is rond 20.45 uur afgelopen.

Aanmelden kan tot en met 17 november. Na deze datum krijgt iedereen die zich heeft aangemeld een informatie- bevestigingsbrief + een toegangsbewijs thuisgestuurd.
Bij dit Ajax Life Supportersfeest zijn ook alle seizoenkaarthouders en clubcardhouders van Ajax van harte welkom! Je kan met korting naar dit feest! Heb je een SCC of CC, dan betaal je slechts € 5,00!

Hier vind je het inschrijfformulier voor het supportersfeest

Scoor 24 november handtekeningen in Zaandam! Scoor 24 november handtekeningen in Zaandam!