Menu
Kom naar het supportersfeest in Gemert!

Kom naar het supportersfeest in Gemert!

Het komende Ajax Life Supportersfeest vindt plaats op maandag 26 januari in het Brabantse Gemert. Er is plaats voor tweeduizend Ajacieden. Meld je snel aan!

Het Ajax Life Supportersfeest vond afgelopen december plaats in Goes. Het Ajax Life Supportersfeest vond afgelopen december plaats in Goes.


Naast de foto- en handtekeningsessie van een aantal Ajacieden word je tijdens het feest getrakteerd op livemuziek, verschillende activiteiten en natuurlijk loopt ook Ajax-mascotte Lucky rond!
Als lid van Supportersvereniging Ajax mag je na aanmelding natuurlijk gratis naar binnen. Per lid mag je ook drie introducés meenemen. Die betalen 7,50 euro per persoon. Tevens zijn seizoenkaarthouders van harte welkom. Zij betalen vijf euro entree. Als een introducé of seizoenkaarthouder in Gemert lid wordt van de Supportersvereniging Ajax krijgt deze het entreebedrag terug.
Het feest wordt gehouden in de Time-Out in Gemert. De zaal gaat om 17.00 uur open en het feest is rond 20.45 uur afgelopen. Aanmelden kan tot en met 20 januari. Iedereen die zich via het invulformulier aanmeldt, krijgt z'n toegangskaarten en een informatiebrief thuisgestuurd in de week voorafgaande van het feest.
Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden >>