Menu
Kom naar Klassieker én FC Utrecht

Kom naar Klassieker én FC Utrecht

Vanaf donderdag 19:00 uur start een speciale combi-kaartverkoop voor twee thuisduels van Ajax. Ajacieden die een ticket aanschaffen voor de Klassieker Ajax - Feyenoord kunnen voor slechts 10 euro óók aanwezig zijn bij het thuisduel met FC Utrecht. De speciale actie geldt voor hiervoor beschikbaar gestelde vakken en loopt slechts een week. Dus wees er snel bij!

In de thuiswedstrijden tegen Feyenoord worden de Ajacieden vrijwel altijd gesteund door een uitverkochte en sfeervolle Amsterdam ArenA. De support van ruim vijftigduizend Ajax-fans is belangrijk en draagt zeker bij aan een (hopelijk klinkend) resultaat. Ook tegen FC Utrecht worden de Ajacieden van Frank de Boer hopelijk gesteund door een volle ArenA. Op weg naar het nieuwste kampioenschap is alle ondersteuning van de fans welkom!

Ajax – Feyenoord, de enige échte Klassieker van Nederland, wordt op zondag 18 augustus vanaf 12:30 uur gespeeld. Het treffen met de Domstedelingen staat voor zondag 6 oktober op het programma. Ook de aftrap van dit thuisduel wordt om 12:30 uur verricht. Kaarten voor deze twee Eredivisieduels zijn vanaf donderdagavond dus niet los beschikbaar; een week lang zijn deze alleen samen te koop.

Kom naar de Klassieker én pik voor slechts 10 euro ook de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht mee!

Tekst en beeld: Ajax.nl

Profiteer van deze actie en koop hier je tickets