Menu
Kom op tijd naar Ajax - Feyenoord

Kom op tijd naar Ajax - Feyenoord

Ajax roept supporters op woensdag op tijd naar de Amsterdam ArenA te komen voor de bekerwedstrijd tegen Feyenoord. Er zal bij de toegangspoorten van de ArenA een intensieve controle plaatsvinden waardoor het extra druk kan zijn. Bezoekers wordt met klem verzocht een legitimatiebewijs mee te nemen. Indien men geen ID-bewijs kan tonen, zal toegang tot het stadion worden geweigerd.

Naast een goed sportief resultaat is het voor Ajax ook van groot belang dat het in algemeen opzicht een mooie, sfeervolle en sportieve avond bekervoetbal wordt. Ajax vraagt supporters daarom ook om zich tijdens de bekerklassieker op een waardige manier te gedragen en zich te onthouden van spreekkoren en ander wangedrag. Het bezit hebben en/of het afsteken van vuurwerk, wordt bestraft met een stadionverbod van ten minste achttien maanden. Er zullen deze avond speurhonden worden ingezet die getraind zijn in het opsporen van vuurwerk. Boetes die vanuit de KNVB worden opgelegd zullen worden verhaald op de verantwoordelijken.

De online ticketshop van Ajax en de Ticketbox (Primera-winkels) zijn de enige officiële verkoopkanalen. Toegangskaarten die niet via de officiële kaartverkoopkanalen zijn verkregen, kunnen geblokkeerd zijn. Indien achteraf blijkt dat kaarten zijn doorverkocht of via het zwarte circuit zijn aangeboden, zal Ajax de Seizoen- of ClubCard waarmee de tickets zijn gekocht, zonder verdere waarschuwing blokkeren. Ajax biedt supporters die hun kaart(en) aan een onbekende hebben doorverkocht de mogelijkheid om contact op te nemen met de afdeling supporterszaken van Ajax. Dit kan tot woensdag 22 januari 12:00 uur. Zonder verdere consequenties worden de kaart(en) vervolgens ongeldig gemaakt.

De bekerwedstrijd Ajax - Feyenoord begint woensdagavond om 20:45 uur in de Amsterdam ArenA.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst