Menu
Kom op tijd naar Ajax – PEC & Let op deze 4 punten

Kom op tijd naar Ajax – PEC & Let op deze 4 punten

Kom je woensdag naar het competitieduel Ajax – PEC Zwolle, of volg je Ajax op een andere plek? Houd dan rekening met de volgende 4 punten. ⤵️

We beginnen al vroeg
Ajax – PEC is een vroege wedstrijd, deze begint al om 18:30 uur. Vanwege de samenloop met de avondspits is verkeersdrukte niet uit te sluiten. Hou hier rekening mee als je naar het stadion komt en gebruik waar mogelijk het openbaar vervoer. De Johan Cruijff ArenA gaat om 17:00 uur open voor het publiek.

E-tickets en Mobile tickets
Bij het bezoeken van een wedstrijd dient men in het bezit te zijn van een geldig plaatsbewijs. Dit kan een seizoenkaart zijn of een Print@home-ticket / E-ticket. Bij deze laatste variant is het noodzakelijk dat er een daadwerkelijk geprint ticket kan worden getoond en wordt gescand door het tourniquet omdat dit de doorstroom versneld.

Op dit moment werkt Ajax namelijk nog niet met mobile tickets die op een goede wijze vanaf de telefoon gescand kunnen worden. Barcodes in allerhande apps zijn derhalve geen geldig plaatsbewijs. Voor de volledigheid melden we dat indien geen geldig ticket getoond kan worden, de toegang zal worden geweigerd.

✖️ Niet in de @cruijffarena?
✖️ Niet voor de tv?
�� Luister #AjaxRadio in de app! #ajaaz pic.twitter.com/2yL8H0tRZD

— AFC Ajax (@AFCAjax) 7 oktober 2018

Ajax Radio
Voor de fans die geen tv kunnen of willen kijken, verzorgt Ajax Radio een liveverslag vanuit het stadion. Zo krijg je ook buiten de ArenA de stadionsfeer helemaal mee. Het wedstrijdverslag op Ajax Radio is te beluisteren via de officiële Ajax-app. Uiteraard vind je op de Ajax-app ook alle andere informatie over de wedstrijd.

Tassenbeleid
We willen nogmaals het tassenbeleid onder de aandacht brengen, aangezien het bij deze vroege wedstrijd mogelijk is dat men uit werk of school naar het stadion komt. Tassen groter dan A4-formaat worden niet toegelaten tot het stadion. Op het ArenApark is een beperkt aantal lockers aanwezig.

Bekijk ook: Mazraoui: 'Lekker om flow snel te herpakken'
Lees ook: Liveblog UYL | Ajax O19 na strafschoppen uitgeschakeld

Tekst en beeld: Ajax.nl