Menu
Kom op tijd naar Ajax – Roda JC!

Kom op tijd naar Ajax – Roda JC!

Ajax treft morgenavond Roda JC in de Amsterdam ArenA. De aftrap van het eerste thuisduel in de Eredivisie is om 19.45 uur. Vanwege de verwachte drukte, roept Ajax alle fans op om tijdig naar de ArenA te komen. Door vroeg naar het stadion te komen, kunnen onnodige wachtrijen bij de ingang worden voorkomen.

Stadionkassa open vanaf 17.15 uur
Voor Ajax – Roda JC geldt er vrije verkoop tot en met de wedstrijddag. Kaarten zijn voor iedereen online te bestellen in de Ajax Ticketshop.

Zaterdag zal ook de stadionkassa geopend zijn. Vanaf 17.15 uur kun je hier terecht, maar heb je wel een Club Card nodig om kaarten te kunnen kopen. Per Club Card kunnen er maximaal 4 kaarten worden gekocht.

Extra servicepunten bij stadionkasssa
Ajax heeft vertraging opgelopen met de productie van nieuwe seizoenkaarten en om die reden heeft een aantal Ajacieden nog geen nieuwe seizoenkaart ontvangen. Het gaat om supporters met een veranderd uit-recht of supporters die zijn verplaatst. Ajax heeft deze week papieren kaartjes opgestuurd naar deze groep, zodat zij gewoon naar Ajax - Roda JC kunnen.

Seizoenkaarthouders die bij deze groep horen en onverhoopt geen kaarten hebben ontvangen, kunnen morgen vanaf 17.15 uur terecht bij de servicepunten in de stadionkassa.

Dit geldt dus niet voor alle andere seizoenkaarthouders. Had je vorig jaar al een seizoenkaart, ben je niet verplaatst en is er ook niets veranderd met je uit-recht? Dan blijft deze seizoenkaart ook dit seizoen geldig en kun je morgen gewoon naar Ajax - Roda JC.

Bestel hier je tickets