Menu
Kom op tijd naar Ajax – Willem II

Kom op tijd naar Ajax – Willem II

Ajax speelt morgenavond in de Amsterdam ArenA tegen Willem II. De aftrap van dit duel is om 19.45 uur. Supporters die morgen via snelweg A1 of het spoortraject Weesp-Almere naar de Amsterdam ArenA komen, moeten rekening houden met ernstige verkeershinder en worden geadviseerd om ruim op tijd van huis weg te gaan.

Verkeershinder rondom Ajax – Willem II
Voor de aftrap  is de A1 richting Amsterdam deels gestremd, slechts 2 rijbanen zijn beschikbaar vanaf Muiden (1 baan A1 vanuit Amersfoort en 1 baan vanuit A6 Lelystad/Almere). Houd rekening met 45 minuten tot een uur extra reistijd.

Na het laatste fluitsignaal is de A1 richting Amersfoort/Almere volledig afgesloten. Het verkeerd wordt omgeleid via de A2 of de afsluitdijk.

Bezoekers die gebruikmaken van de treinen op het spoortraject Weesp-Almere moeten rekening houden met een half uur tot een uur vertraging. Op dit traject worden bussen ingezet.
Kijk voor meer informatie op de website van Rijkswaterstaat.

Stadionkassa open vanaf 17.15 uur
Voor Ajax – Willem II geldt er vrije verkoop. Iedereen kaarten kan bestellen voor dit duel. Tickets vanaf €25 zijn hier verkrijgbaar.

Zaterdag kun je vanaf 17.15 uur ook terecht bij de stadionkassa.

Vervangende kaart
Afgelopen winterstop zijn wij overgestapt op een nieuw ticketingsysteem. En zoals sommige Ajacieden hebben gemerkt, gaat dit helaas gepaard met enkele vertragingen. Zo konden wij niet alle seizoenkaarten op tijd leveren.  Wij zijn ons bewust van de gevolgen en doen er alles aan om dit zo spoedig mogelijk op orde te krijgen.

Heb je vorige week vervangende kaarten (e-tickets of papieren kaarten) ontvangen en in de tussentijd ook je nieuwe seizoenkaart? Dan moet je gebruik maken van de vervangende kaarten, want die zijn geldig.

Heb je nog geen vervangende kaarten ontvangen?  Dan helpen wij je graag verder via 0900 232 25 29 of op de wedstrijddag bij de stadionkassa. Onze excuses voor het eventuele ongemak en hopelijk tot aanstaande zaterdag.

Tekst en beeld: Ajax.nl