Menu
Kom vanavond vroeg naar de ArenA!

Kom vanavond vroeg naar de ArenA!

Ajax speelt woensdagavond de eerste thuiswedstrijd in de UEFA Champions League tegen Real Madrid. In verband met de verwachte drukte roept Ajax iedereen op om vroeg naar de Amsterdam ArenA te komen. Op die manier hoef je niets te missen van de bijzondere sfeer in het stadion. De traditie met vlaggetjes bij Europese thuiswedstrijd wordt ook dit seizoen doorgezet. Bovendien geeft het de spelers een extra stimulans als het stadion al vol zit bij de warming-up.

De wedstrijd tegen Real Madrid valt samen met de gebruikelijke avondspits op een doordeweekse avond. Zowel op de weg als in het openbaar vervoer is het daardoor drukker dan bij een thuiswedstrijd in het weekend.

Ajax - Real Madrid begint woensdag om 20:45 uur. Voor het duel zijn nog kaarten verkrijgbaar. Op de wedstrijddag geldt er een Club Card-verplichting bij aankoop van tickets (1 kaart per CC). Bestel je kaarten online via onderstaande link, de Ajax Experience op het Rembandtplein of aan de stadionkassa van de Amsterdam ArenA. Indien er nog kaarten beschikbaar zijn is de stadionkassa vanaf 17:00 uur geopend.

Bestel je tickets voor Ajax - Real Madrid online