Menu
Kom vroeg naar de ArenA!

Kom vroeg naar de ArenA!

Ajax speelt zondag in de Amsterdam ArenA tegen Feyenoord. De Klassieker begint om 12.30 uur. Ajax roept zijn supporters op vroeg naar het stadion te komen. Het wordt druk in en rondom de ArenA. En in het stadion valt genoeg te beleven!

De Amsterdam ArenA is zondag vanaf 11.00 uur open. Er valt voor, maar zeker ook na de aftrap genoeg te beleven in het stadion. Zo is er onder meer het stadionjournaal waarin bijvoorbeeld Ajacieden uit heden en verleden zijn terug te zien. Daarnaast ook aandacht voor opvallende wetenswaardigheden uit de geschiedenis van de Klassieker. Ook kun je vooraf genieten van de 25 mooiste goals van Ajax tegen Feyenoord.

Rondom de topper Ajax - Feyenoord komen ook de muzikale Ajacieden aan hun trekken tijdens het optreden van de Amsterdamse zanger Peter Beense. Hij zal - samen met de supporters - Bloed, zweet en tranen zingen.

Via het Aegon Stadion Camera-spel kunnen de aanwezige supporters kans maken op een Aegon Eigen Stijl Spaarrekening met daarop 100 euro. En via de Ajax Video-Chat kunnen Ajacieden die vroeg in het stadion komen de mogelijkheid om Ajax aan te moedigen via de grote videoschermen.

Kom daarom vroeg naar het stadion, want ook voor de spelers is de aanwezigheid van het publiek, lang voordat de wedstrijd begint, een extra stimulans.

Voorafgaand aan Ajax - Feyenoord vindt er - mits er nog kaarten beschikbaar zijn - stadionverkoop plaats. De verkoop start 10.30 uur en duurt tot ongeveer 12.45 uur. Er geldt voor deze wedstrijd een Club Card verplichting. Per Club Card is een toegangsbewijs aan te schaffen.

Mede gesterkt door de steun van het publiek won Ajax zijn laatste thuiswedstrijd tegen Feyenoord met 2-0. Afgelopen seizoen scoorden Thomas Vermaelen en Urby Emanuelson in de ArenA tegen de Rotterdammers.

Voor de Klassieker zijn nog kaarten beschikbaar.

Klik hier voor alle informatie over de kaartverkoop voor dit duel