Menu
Kom vroeg naar de ArenA!

Kom vroeg naar de ArenA!

Ajax treft dinsdagavond FC Barcelona in de Amsterdam ArenA. De aftrap van het vijfde groepsduel in de UEFA Champions League is om 20:45 uur. De ArenA opent zijn deuren vanaf 19:15 uur. Vanwege de verwachte verkeersdrukte roept Ajax alle fans op om vroeg naar de ArenA te komen.

Houd rondom Ajax - FC Barcelona rekening met extra verkeersdrukte in het ArenAPoort-gebied. In de Ziggodome start bijvoorbeeld om 20:00 uur, dus kort voor de aftrap van het topduel in de ArenA, een concert van Queens of the Stone Age. Houd daarom rekening met extra verkeersdrukte als gevolg van beide evenementen in combinatie met de avondspits.

Ajax roept iedereen ook op om vroeg naar het stadion te komen om onnodige wachtrijen bij de ingang te voorkomen. De steun van een volle ArenA is belangrijk voor Ajax. Ook tijdens de warming-up zullen de spelers extra gestimuleerd raken als het stadion al vol zit. In de strijd om Europees te overwinteren, is het voor de Ajacieden van extra groot belang om thuis een goed resultaat neer te zetten tegen de Catalanen.

Geen vuurwerk
Ajax doet een dringend beroep op haar supporters om geen vuurwerk af te steken in het stadion. Ajax vraagt de fans zich op een Ajax-waardige wijze te gedragen.

Ajax zal bij diverse ingangen extra en op verschillende manieren, bij ingang J onder meer door inzet van honden, controleren op het in bezit hebben van vuurwerk. Op het in bezit hebben van en/of afsteken van vuurwerk staat een stadionverbod van minstens 18 maanden. Tevens zal de UEFA-boete die Ajax ontvangt aan afstekers worden doorbelast.

Speciale parkeertickets P-14 voor Ajax - FC Barcelona

Online Ticket.nl biedt namens Parkeergebouwen Amsterdam voor deze wedstrijd parkeertickets voor P-14 in de voorverkoop aan. Met dit ticket is het mogelijk om voor € 8 ,- euro te parkeren op P-14. Na afloop van de wedstrijd kan snelweg A9 snel weer worden bereikt. Via onderstaande link zijn parkeertickets verkrijgbaar.

Ajax - Barcelona begint dinsdag om 20:45 uur. Het duel in de UEFA Champions League is uitverkocht.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Gerard van Hees

Koop hier een parkeerticket voor P-14