Menu
Kom zaterdag naar Ajax - Vitesse

Kom zaterdag naar Ajax - Vitesse

Ajax neemt het zaterdagavond in de Amsterdam ArenA op tegen Vitesse. Het duel met de nummer 6 van de Eredivisie vormt tevens de generale voor de belangrijke thuiswedstrijd in de UEFA Champions League tegen Celtic. Met de steun van een volle ArenA kan Ajax tegen Vitesse een goede stap zetten in de strijd om de koppositie. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Het verschil tussen nummer 2 Ajax en nummer 6 Vitesse bedraagt slechts één punt. Bij winst kan Ajax dus in ieder geval wat afstand nemen van de club uit Arnhem.

Voor het duel met Vitesse geldt een Club Card-verplichting (4 op 1). Gezien het vroege aanvangstijdstip van 18:45 uur is Ajax - Vitesse ook een ideale wedstrijd om met het hele gezin te bezoeken.

Ajax Kaartenmarkt

Heb je een seizoenkaart en ben je zaterdag echt niet in de gelegenheid om naar de ArenA te komen? Leen je kaart dan uit aan bekende, zodat je plaats in het stadion niet onbezet blijft. Je kan je seizoenkaart ook aanbieden via de Ajax Kaartenmarkt. Hiermee stel je je plaats(en) beschikbaar voor andere supporters in de online verkoop. Bovendien verdien je dan een stukje van je seizoenkaart terug.

Ajax Kaartenmarkt

Kaartverkoop Ajax - Vitesse