Menu
Kom zaterdag naar Sinterklaas in ArenA!

Kom zaterdag naar Sinterklaas in ArenA!

Sinterklaas brengt zaterdag 21 november speciaal voor alle Ajax Kids Club-leden en hun broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes een bezoek aan Ajax! Als groot fan van Ajax komt Sinterklaas natuurlijk weer langs in jouw stadion! Het feest wordt nóg grootser en leuker dan vorig jaar dus deze middag wil je niet missen!

Zaterdag 21 november presenteren de Ajax Kids Club en de Amsterdam ArenA voor de tweede maal het Grote Ajax Kids Club Sinterklaasfeest!

Dieuwertje Blok (van het echte Sinterklaasjournaal!) zal samen met alle aanwezige kinderen de Sint, Amerigo (het paard van Sinterklaas) en zijn pieterbazen het stadion binnen zingen.

De nieuwste meidengroepsensatie 'Djuli' treedt op, Hakim van Sesamstraat komt langs en een heuse pietenband speelt de mooiste sinterklaasliedjes! Omdat een feest in de ArenA niet zonder Ajacieden gevierd kan worden zullen er uiteraard ook een aantal spelers langs komen! Zouden ze zoet zijn geweest dit jaar? Of moeten ze mee naar Spanje?

Ook dit jaar wordt weer een verkleedwedstrijd gehouden. De 50 kids die het mooist zijn verkleed als Sint of Piet winnen een handtekeningensessie met de aanwezige spelers. Lucky zit in de jury dus doe je best!

In totaal kunnen er in dit zogenaamde Amphi Theater meer dan 4.000 kinderen deze spannende en gezellige show bekijken!


Kaartverkoop
Zaterdag 21 -11 kunnen er nog kaarten worden gekocht bij de stadionkassa voor de normale prijs van € 15,00 (dan vervalt dus de korting die je krijgt als Ajax Kids Club-lid).

Bestel je kaarten hier online