Menu
Kom zondag vroeg naar de ArenA

Kom zondag vroeg naar de ArenA

Ajax treft zondag PSV in de Amsterdam ArenA. De aftrap is om 16.30 uur, maar uiteraard zijn de supporters al eerder welkom in het stadion. Er is voor de wedstrijd genoeg te beleven en bovendien zijn er extra activiteiten in verband met het 110-jarig bestaan van Ajax.

Het stadionprogramma staat zondag in het teken van het 110-jarig bestaan van Ajax. Er zijn live optredens van Danny de Munk en Peter Beense. Verder zijn er ook grote sfeeracties georganiseerd, die de uitverkochte ArenA een fantastisch decor zullen geven bij de opkomst van de spelers. Ajax roept de supporters op om allemaal in het rood en wit te komen.

In de Official Ajax Fanshop geldt op de wedstrijddag een speciale actie. Bij aankoop van een thuisshirt krijg je de bedrukking met naam en rugnummer (ter waarde van 20 euro) er gratis bij. De fanshop is vanaf 9.30 uur tot een half uur na afloop van de wedstrijd geopend. Tijdens Ajax – PSV is de fanshop gesloten.

Uiteraard geeft het de spelers een extra stimulans als ze een half uur voor de wedstrijd in een vol stadion de warming-up kunnen doen.

Ajax – PSV begint zondag om 16.30 uur is volledig uitverkocht. Er is dus ook geen stadionverkoop op de wedstrijddag.

Foto: Ajax.nl