Menu
Kom zondag vroeg naar de ArenA

Kom zondag vroeg naar de ArenA

Ajax treft zondag Heracles Almelo in de Amsterdam ArenA. De aftrap is om 14.30 uur, maar uiteraard zijn de supporters al eerder welkom in het stadion. Er is voor en rondom Ajax' laatste thuiswedstrijd in de Eredivisie genoeg te beleven en bovendien geeft het de spelers een extra stimulans als ze de warming-up in een vol stadion kunnen doen.

Het stadion is zondag vanaf 13.00 uur geopend.

Alle duels worden de laatste twee competitierondes gelijktijdig gespeeld. De aftrap van FC Twente - Feyenoord wordt dus ook om 14.30 uur verricht. Ajax bracht het verschil met de koploper uit Enschede afgelopen woensdag terug tot één punt. Het blijft dus ongemeen spannend in de strijd om het kampioenschap van de Eredivisie 2009-2010! Uiteraard worden de bezoekers via de grote schermen op de hoogte gehouden van de tussenstanden op de andere velden.

Er valt zondag in ieder geval veel te genieten in het stadion. Zo worden de Ajacied van het Jaar en het Talent van het Jaar gehuldigd. De kampioenselftallen, voor zover zondag bekend, lopen in de rust van Ajax - Heracles Almelo hun kampioensronde over het veld. Het muzikale optreden in de rust wordt verzorgd door Jeroen van der Boom.

Ajax - Heracles Almelo begint zondag om 14.30 uur.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst