Menu
Koninklijke lunch voor Klaassen

Koninklijke lunch voor Klaassen

In plaats van een Ajax-lunch na de training genoot Davy Klaassen donderdagmiddag van een lunch van koninklijke allure. 27 Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie werden voor een lunch uitgenodigd op Paleis Noordeinde. Ajax-captain Davy Klaassen was daar één van.

De 27 genodigden ontvingen recentelijk allen een prijs of andere onderscheiding voor hun prestaties op het gebied van kunst & cultuur, media  & journalistiek, wetenschap, sport en bedrijfsleven. Met de feestelijke lunch op het Paleis lieten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hun waardering en erkenning blijken voor de hoogvliegers.

Een trotste Davy Klaassen vertelt: ,,Deze lunch op het Paleis ga ik zeker nooit meer vergeten. Het voelt als een enorme eer om hiervoor te worden uitgenodigd. Het was echt heel feestelijk. Ik maak veel mee en ik ben niet meer zo snel ondersteboven, maar met deze ervaring voel ik me echt bevoorrecht. Lunchen met de koning en de koningin; dat ga ik later zeker aan mijn kleinkinderen vertellen.’’

Tekst: Ajax.nl
Foto: Koninklijkhuis.nl