Menu

Koopavond groot succes

Een lange rij mensen vormde zich al voor de klok van zes uur voor de Official Fanshop van de Amsterdam ArenA. Deze fans wachtten ongeduldig tot de extra koopavond zou beginnen. Allemaal wilden ze graag het exclusieve Cup-tenue van Ajax op de kop tikken met het liefst natuurlijk een krabbel van Maxwell erop.

De bijzondere koopavond kreeg door de komst van Maxwell nog meer cachet. De beste voetballer van Nederland signeerde het shirt dat hem zo prachtig staat en straks zal staan als Ajax weer op het hoogste Europese podium mag gaan aantreden. ,,Het is echt een mooi shirt hè!", sprak Maxwell gemeend. De Braziliaan was maandagavond nog middelpunt van een feestelijke uitreiking van de Telegraaf/VI voetballer van het jaar prijs en deze dinsdag zat hij in de Fanshop om de shirts, kaarten, balletjes of zelfs een spijkerjack te signeren. En iedereen kon rekenen op de mooie glimlach. Met verbazing keek Maxwell terug op de gebeurtenissen van afgelopen week. ,,Deze week was echt uniek", stelde de Ajacied vast.

Veel fans waren zo vroeg dat zij de shop al weer verlaten hadden toen de sterspeler arriveerde. Terwijl van te voren vaststond hoe laat de linksback zijn handtekening op de tricots zou zetten. Maar degenen die het hadden uitgekiend gingen tevreden naar huis. ,,Ik moest dit shirt hebben. Daarvoor had ik die wachttijd in de rij wel over. Ik wilde ook niet tot morgen wachten. Het moest echt vanavond gebeuren", aldus een enthousiaste fan.