Menu

Koppensnellen Ajax - ADO Den Haag (0-0)

Ajax bleef zondagmiddag tegen het jarige ADO Den Haag (100 jaar) steken op een doelpuntloos gelijkspel. 'Onverklaarbaar', vond trainer Ronald Koeman, die teleurgesteld was over het puntenverlies. Wat het Nederlandse journaille van de wedstrijd vond, lees je hier.

Spits:Ajax laat steek vallen
door Sander Schomaker

Ajax leek na de winterstop serieus in staat om de strijd om de titel nog aan te gaan met PSV en AZ. De ploeg van trainer Ronald Koeman startte de tweede seizoenshelft vorige week uitstekend met een knappe zege bij FC Utrecht. Maar gisteren in de ArenA zorgde een collectief sterk ADO Den Haag ervoor dat de landskampioen toch weer verder achterop raakt bij de toptwee: 0-0.

Lees meer >>

AD:Ajax onverklaarbaar slap in Arena
door Sjoerd Mossou

De stilte van gistermiddag hield het midden tussen berusting en verwondering. Verwondering was er over de collectieve onmacht van de thuisploeg. berusting omdat een goal van Ajax geen moment in de lucht hing. Tussen het zwijgen door, ergerde het publiek zich aan de optredens van linksbuiten Nicolae Mitea en scheidsrechter Ruud Bossen.

Lees meer >>

Volkskrant: Onverklaarbare vastloper tart Ajax
door Willem Vissers

Het anti-voetbal werd niet gespeeld door de ploeg die zich knap verweerde, ADO Den Haag, maar door het elftal dat zich weer kampioenskansen toedicht. Ajax had de zege op ADO vooraf al geteld, zo leek het, maar zag PSV en AZ na een verbijsterend optreden(0-0) twee punten uitlopen

Lees meer >>

GPD:Ajax loopt tegen ADO deukje op
door Peter van Duyl

Juist toen iedereen in Amsterdam weer serieus aan de titel durfde te denken, zakte Ajax genadeloos door het ijs. Van het goede spel en de voorbeeldige instelling van de laatste weken was gisteren tegen ADO Den Haag niets terug te zien.

De Amsterdammers mochten zelfs niet ontevreden zijn, dat er na negentig minuten 0-0 op het scorebord stond. Het perfect georganiseerde ADO Den Haag maakte in de Arena een einde aan een serie van zes Amsterdamse zeges op rij.

Lees meer>>