Menu

Koppensnellen Ajax - RBC (1-1)

Voor het eerst dit seizoen hield een ploeg uit de Holland Casino Eredivisie Ajax thuis van de winst af. RBC was met een 1-1 resultaat verantwoordelijk voor de primeur van 2003-2004. Wat de vaderlandse pers van het duel vond lees je hier.

AD: Ajacieden stellen titel nog even uit
Door Maarten Wijffels

Natuurlijk waren de spelers en trainers van Ajax met een ander gevoel dan anders aan de wedstrijd tegen RBC begonnen. Maar het verdiende puntenverlies (1-1) toeschrijven aan de gebeurtenissen van afgelopen week, wilde niemand.

Lees meer >>


GPD:Ajax lijdt eerste puntenverlies in eigen huis

Door Peter van Duyl

Het sierde de Ajacieden dat ze zich na afloop niet probeerden te verschuilen achter de ketting van incidenten die zich sinds afgelopen donderdag aaneenschakelde. Op de onlusten na Ajax 2 - Feyenoord 2 volgden de aangekondigde wraakacties vanuit Rotterdam, besloten trainingen, extra beveiliging en een officieuze mediastilte. Tussen de bedrijven door probeerde Ajax zich voor te bereiden op het duel met RBC, dat bezig is aan het beste seizoen uit de clubgeschiedenis. De Brabanders spelen weliswaar nergens meer voor, maar voelden aan dat er in de Arena iets te halen viel.

Lees meer >>

Spits:Ajax vol van schaamte
door Sander Schomaker

Ajax verspeelde gisteren voor het eerst deze competitie punten in een thuiswedstrijd. De ploeg van trainer Ronald Koeman kwam in de ArenA tegen RBC Roosendaal niet verder dan een teleurstellend 1-1 gelijkspel. Hierdoor moeten de Amsterdammers het naderende titelfeestje minimaal één week uitstellen.

Lees meer >>