Menu

Koppensnellen Ajax-NAC (1-0)

De verrichtingen van Ajax worden in de media nauwlettend gevolgd. Hieronder een kort overzicht van verschenen verhalen naar aanleiding van de wedstrijd Ajax-NAC, die de de Amsterdammers met 1-0 wonnen. Klik rechts op de links naar de kranten voor het complete artikel.

AD: Ajax overwint de stress Door Maarten Wijffels

Amsterdam - Ajax boekte gisteravond tegen NAC winst op twee fronten. De nipte overwinning tegen de Bredanaars leverde de Amsterdammers niet alleen drie kostbare punten op in de strijd om Champions League-deelname; de ploeg van Adriaanse liet tevens zien dat het wel degelijk kan omgaan met de druk van het moeten presteren.

Telegraaf:Ajax blijft in de race voor tweede plaats Door Valentijn Driessen

Tot driemaal toe lukte het Ajax de laatste maand niet om bij puntenverlies van Feyenoord later in het weekeinde maximaal in te lopen op de Rotterdammers. Gisteren nam de ploeg van Co Adriaanse een voorschot om Feyenoord op de tweede plaats van de ranglijst de duimschroeven aan te draaien. Door de moeizame 1-0 overwinning thuis tegen NAC is het gat na 29 wedstrijden nog maar vijf punten, terwijl Feyenoord morgen de lastige uitbeurt heeft in Kerkrade tegen nummer vier Roda JC.

Het Parool: Gegoochel Adriaanse bezorgt Ajax winst Door Dick Sintenie <>P>Ajax-NAC was, op een kwartier na, een belediging voor het publiek. Zelfs Co Adriaanse, die als een volleerd goochelaar zijn spitsen op de meest onverwachte plaatsen liet opduiken, dacht dat een doelpunt nooit zou vallen. Totdat Daniel Cruz elf minuten voor tijd opstond.

BN DE Stem: NAC: Een truc te weinig in de doos Door Cyril Rosman

Het was zo'n mooie serie, vijf wedstrijden op rij ongeslagen. En het leek gisteravond heel lang een nog veel mooiere serie voor NAC te worden, tot Ajax tien minuten voor tijd de Bredanaars op de knieën kreeg. De Amsterdammers wonnen met 1-0 en mochten daarmee hun handjes dicht knijpen.