Menu

Koppensnellen FC Den Bosch - Ajax

Tevredenheid overheerste bij trainer Ronald Koeman over de nipte en benauwde zege bij FC Den Bosch (0-1). Ajax kende een voortvarende start van de tweede competitiehelft. Over het spel kon Koeman minder tevreden zijn. Wat vonden 'de heren Media' van de aftrap van de tweede helft van de competitie?

De Telegraaf: Ajax heeft aan een treffer genoeg

Tevredenheid overheerste bij trainer Ronald Koeman over de nipte en benauwde zege bij FC Den Bosch (0-1). Zijn Ajax kende een voortvarende start van de tweede competitiehelft. Over het spel zal Koeman niettemin niet tevreden zijn.

Volkskrant: Ajax kan onder Koeman de nul koesteren Door Mark van Driel

Ronald Koeman heeft tijdens de winterstop geen wonderen verricht. Zijn eerste trainingskamp met de selectie, die hij vorige maand overnam van de ontslagen Co Adriaanse, heeft hem naar eigen zeggen vertrouwen gegeven in het talent van de huidige generatie Ajacieden. Maar afgaande op de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen FC Den Bosch heeft hij zijn spelers er niet van kunnen doordringen dat ook het publiek moet worden overtuigd.

AD: Spelen zoals Litmanen kan niet meer voor Knopper Door Maarten Wijffels

Het is een kwestie van goed kijken, vertelde Richard Knopper tweeënhalf jaar geleden aan de vooravond van zijn doorbraak bij Ajax. De destijds 21-jarige voetballer ging in Amsterdam Jari Litmanen opvolgen en in het laatste seizoen van de Fin had Knopper zijn grootste ogen opgezet.