Menu

Koppensnellen NAC - Ajax (1-2)

Ajax won op de valreep van NAC. Grote man bij de Amsterdammers was Nourdin Boukhari. Hij scoorde drie minuten na het beginsignaal en ook nog eens twee minuten voor het einde. Daarmee bezorgde hij Ajax de 1-2 overwinning die de club hard nodig had. Wat de persvertegenwoordigers van het duel vonden, lees je hier.

AD:Ineens is Nordin Boukhari er weer
Door Sjoerd Mossou

Nourdin Boukhari is zo'n speler die op een complete offday in staat is drie opponenen te poorten.En vervolgens de bal achter zijn standbeen over de keeper te stiften. Noem het de overtreffende trap van grillig.

Lees meer >>


AD:NAC Breda krijgt te weinig

De teleurstelling droop na afloop van de Bredase gezichten. Geluk schijn je af te dwingen, maar met afdwingen had de overwinning van Ajax helemaal niets te maken.
Na rust was NAC volledig de baas in eigen huis, door agressief druk te zetten op het aangeslagen Ajax. De ploeg van trainer Ronald Koeman acteerde stuurloos in de tweede helft en creëerde - tot de winnende treffer van Nourdin Boukhari - niet eens een halve kans.

Lees meer >>

Volkskrant:Boukhari bezweert alweer een Ajax-crisis
door Willem Vissers

Heen en weer geslingerd tussen tribune, bank en basis, wierp jolly joker Nourdin Boukhari zich gisteren op als onderdrukker van crisisgevoelens bij Ajax. Dankzij twee doelpunten van de Marokkaan knabbelde de zwalkende kampioen door de zege in Breda (1-2) twee punten af van de aanzienlijke achterstand op PSV en AZ.

Lees meer >>


BN De Stem:NAC-Ajax: Boukhari maakt het verschil
Door Rolf Finders

NAC was gisteren heel dicht bij een gelijkspel tegen Ajax. Tot twee minuten voor tijd. Toen sloeg ex-NAC’er Nourdin Boukhari voor de tweede keer toe. Het werd 1-2. NAC-Ajax was het verhaal van de ‘verschoppeling’, die vorig seizoen nog uitgeleend werd aan de Bredase club.

Lees meer >>

GPD:Verschoppeling redt Ajax tegen NAC
Door Peter van Duyl

Een speler die eigenlijk al bij het grofvuil was gezet, voorkwam gisteren een nieuwe storm van onrust bij Ajax. Nourdin Boukhari, die sinds de winter een vaste plaats op de tribune had, schoot de Amsterdammers met twee goals langs NAC: 1 - 2.
Het was zo'n beetje het enige positieve wat Ajax aan het duel overhield, maar daar maalde niemand in het rood-wit gisteren om. "We hebben AZ weer in het vizier", zei de matchwinnaar zelf.

Lees meer >>

Spits:Nourdin Boukhari redt Koeman
door Thijs Smeenk

Net als in november maakten juist enkele reservespelers van Ajax gisteren een voorlopig einde aan een crisis bij de landskampioen. Na de puntendeling met ADO Den Haag (0-0) en het verlies tegen FC Twente (1-2), wonnen de Amsterdammers het uitduel bij NAC Breda met 1-2. De verguisde Nourdin Boukhari maakte beide doelpunten, terwijl ook debutant Rasmus Lindgren en Anthony Obodai (net als Boukhari al een tijdje uit zicht) een belangrijk aandeel hadden in de zege.

Lees meer >>

Telegraaf.nl:NAC laat Ajax ontsnappen
door Donald de Klonia
Ajax heeft zondagmiddag in Breda de achterstand op de koplopers PSV en AZ met twee punten verminderd. Een dag eerder werd het 0-0 in Alkmaar tussen de nummers een en twee van de eredivisie. In een gelijkopgaande wedstrijd trokken de Amsterdammers tegen NAC door twee doelpunten van Nourdin Boukhari aan het langste eind, 1-2. Cornelisse scoorde voor de Brabanders.

Lees meer >>