Menu

Koppensnellen PSV - Ajax (2-2)

De recente ontmoeting tussen PSV en Ajax zal bij velen nog lang in het geheugen blijven hangen. Het was een flinke strijd tussen de topploegen van Nederland, waarbij vier doelpunten vielen en één rode kaart werd uitgedeeld voor Rafael van der Vaart. Lees hier wat de pers van de wedstrijd vond.

NHD: Strijdgewoel devalueert voetbaltopper PSV-Ajax
Door André Hoogeboom

In de traditionele topper tussen PSV en Ajax zondag werd meer gestreden dan gevoetbald. Met name in de eerste helft regende het incidenten. Pas in de tweede helft werd er nog een beetje gevoetbald. De wedstrijd tussen de nummers een en twee van de competitie eindigde onbeslist, 2-2.

Lees meer >>

AD:Overspannen pubervoetbal in Eindhoven
Door Chris van Nijnatten

Tot wat het voetbal in Nederland aan de top in staat is, werd gistermiddag in Eindhoven door PSV en Ajax over de volle breedte van het toneel gedemonstreerd. Dat lijkt een optimistische conclusie, maar het tegendeel is waar.

Lees meer >>

Telegraaf i: Ajax houdt stand
door Hans Blom

Ajax heeft de koppositie in de eredivisie weer van AZ overgenomen. In Eindhoven hielden de Amsterdammers de thuisploeg op 2-2. Nadat de eerste helft na een ordinaire schoppartij in 0-0 eindigde, werd er in de tweede helft weer gevoetbald, hetgeen resulteerde in een viertal doelpunten, gelijkelijk over beide teams verdeeld.

Lees meer >>

BN/De Stem: Topper tussen PSV en Ajax ontspoort

De competitietopper tussen PSV en Ajax (2-2) werd gisteren ontsierd door een reeks van incidenten. Spelers van beide clubs gingen over de schreef en toonden totaal geen respect voor elkaar.

Lees meer >>

GPD:Uitslag slechts detail in schaamteloze topper
door Peter van Duyl

Na afloop van PSV-Ajax stond er 2-2 op het scorebord, maar de uitslag van de papieren topper was gisteren in Eindhoven niet meer dan een detail. De gesprekken en discussies gingen louter over ellebogen, overtredingen, rode kaarten en de schaamteloze manier waarop de spelers van beide elftallen elkaar vooral in de eerste helft naar het leven stonden.

Lees meer >>


BN/De Stem: 'Laten we de video bekijken en ons schamen’
door Frank van den Heuvel

Werden de grenzen van het betamelijke overschreden, gistermiddag in het Philips Stadion? In de catacomben liepen de meningen na afloop uiteen. Dit soort wedstrijden heb je te weinig in de Nederlandse competitie, meende Van Bommel. Rafael van der Vaart hekelde de lankmoedigheid van de scheidsrechter en Ronald Waterreus achtte de eerste helft „in ieder geval geen reclame voor het voetbal.“

Lees meer >>