Menu

Koppensnellen RKC - Ajax (1-2)

Ajax kreeg meer dan het verdiende bij RKC Waalwijk. Met 1-2 overwinning waren de Amsterdammers de meest gelukkige ploeg. Wat de vaderlandse pers vond van de verhoudingen tussen laagvlieger RKC en Ajax lees je hier.

Koeman lacht, Koeman baalt
Door Sjoerd Mossou

Dat slechts overleven telt bij Ajax, werd gisteravond feilloos onderstreept. Zonder goed voetbal, maar mét een dosis geluk, wonnen de Amsterdammers met 2-1 van RKC Waalwijk. De trainer won de botsing met zijn broer Erwin, maar de jongste Koeman was vooral de meest gelukkige. Slechts de defensie van Ajax toonde zich bovenmodaal tegenover de Brabantse middenmoter.

Lees meer >>

Parool: RKC geeft Ajax te veel
Dick Sintenie

Michael Krohn Dehli had Ajax gisteravond flink pijn kunnen doen. De flankspeler van RKC had kort voor tijd de gelijkmaker op zijn schoen, maar hij raakte de buitenkant van de paal. Daarom won Ajax-trainer Ronald Koeman het unieke onderonsje met zijn broer Erwin: 2-1.

Lees meer >>

GPD: Ene Koeman troeft de andere af
door Peter van Duyl

In zijn amechtige poging nog enigszins in het kielzog van PSV en AZ te blijven, haalde Ajax gisteren drie belangrijke punten op bij RKC Waalwijk. Aan alle kanten piepend en krakend tilden de Amsterdammers de 1-2-zege over de finishlijn, waarmee Ronald Koeman broer Erwin in de eerste onderlinge confrontatie aftroefde.

Lees meer >>

RKC verdient alle lof, maar Ajax wint>/b>
door Maarten van Helvoirt

Dat er tenminste één Koeman gisteravond in Waalwijk tevreden naar huis ging, was vooraf zeker. RKC-Ajax was de wedstrijd van de coaches, Erwin tegen broer Ronald. Het elftal van die laatste won, met 1-2. Maar het was de trainer van RKC die de meeste credits verdiende voor de enerverende pot voetbal.

Lees meer >>