Menu

Koppensnellen Roda JC - Ajax

Koppensnellen Ajax-PSV (0-1)

De verrichtingen van Ajax worden in de media nauwlettend gevolgd. Hieronder een kort overzicht van verschenen verhalen naar aanleiding van de wedstrijd Roda JC - Ajax, die in 1 - 1 eindigde. Klik rechts op de links naar de kranten voor het complete artikel.

Algemeen Dagblad: De dans om de Champions League Door Christiaan Ruesink

Champions League. Spelers dromen ervan. Trainers ook. Al durven ze dat zelden hardop uit te spreken. Dat is de goden verzoeken - niemand die dat op z'n geweten wil hebben.

De Volkskrant: Ajax en Roda hebben recht op saaie 1-1 Door Willem Vissers

Op een straatlengte achter de oude en nieuwe kampioen PSV spelen zich taferelen af die typerend zijn voor het Nederlandse clubvoetbal. Iedereen kan van iedereen winnen, iedereen kan dus ook tegen iedereen gelijkspelen. Roda JC - Ajax (1-1) paste in het beeld van een weekeinde waarin de nummer elf (NAC) de eerste club was die won en dus klom.

Het Parool: Adriaanse houdt de boot af Door Dick Sintenie

Alsof deelnemen aan het Champions-Leaguetoernooi een straf is. Feyenoord heeft de tweede plaats op de ranglijst al wekenlang in de aanbieding, maar niemand lijkt hem te willen hebben. De achtervolgers Ajax, Roda JC, RKC en Vitesse doen er alles aan om maar zover mogelijk uit de buurt van de Rotterdammers te blijven.

Limburgs Dagblad: Ajax slaat Roda’s aanval af

Hoewel de teams door de ingrepen vanaf de zijlijn weinig voor elkaar onder deden en het tactische geschuif constant werd beantwoord door wijzigingen bij de tegenstander, kwamen er voldoende kansen. Attent keeperswerk van Fred Grim en Zeljko Kalac stond het eerste uur doelpunten in de weg. De openingstreffer viel op een manier zoals Adriaanse gevreesd had.