Menu
Korte broeken op het trainingsveld

Korte broeken op het trainingsveld

Ajax bereidt zich voor op het competitietreffen tegen NEC. Woensdag kwam de selectie voor het laatst in het ‘openbaar’ in actie. Morgen prepareert het team van Martin Jol zich in de beslotenheid van de ArenA voor het duel met de nummer voorlaatst in de Eredivisie.

Het is deze woensdagochtend fris langs het trainingsveld van de Amsterdam ArenA. Een groep van veertien Ajacieden plus de keepers Stekelenburg en Verhoeven werken een training af. Urby Emanuelson, die zondag tegen FC Utrecht voortijdig werd gewisseld met een pijnlijke onderrug, werkte samen met fysiotherapeut Jos Kortekaas een aparte sessie af. De overige Ajacieden trainden binnen.

Net als exact een week geleden in Roemenië werd de oefensessie geopend met twee grote rondo’s. Toen ging de focus op Timisoara, deze ochtend staat alles in het teken van NEC. Opvallend is de uitdossing van Jan Vertonghen en Rob Wielaert, die als enige spelers (en fysio Kortekaas) een korte broek dragen. Vrijdagavond tijdens Ajax – NEC zullen ze in ieder geval - qua kleding - weer allemaal metgezellen vinden.

Ajax – NEC begint vrijdag om 20.45 uur in de Amsterdam ArenA.

Bestel je kaarten voor Ajax - NEC online

Wielaert (op de rug gezien) was een van de twee Ajacieden in korte broek Wielaert (op de rug gezien) was een van de twee Ajacieden in korte broek
Emanuelson trainde apart van de groep Emanuelson trainde apart van de groep
Stekelenburg en Verhoeven doen oefeningen met keeperstrainer l'Ami Stekelenburg en Verhoeven doen oefeningen met keeperstrainer l'Ami
Aissati ziet zijn inzet gekeerd door Stekelenburg Aissati ziet zijn inzet gekeerd door Stekelenburg