Menu

Korte training in triest decor

De maandagochtend rond de Amsterdam ArenA is een van de treurigste sinds lange tijd. Het teleurstellende gelijkspel van ADO Den Haag zette de gezichten al op somber, maar het feit dat het supportershome is afgebrand maakte de stemming nog veel triester.

Bijna alle basisspelers en reserves van de wedstrijd tegen ADO Den Haag kwamen voor een korte training naar buiten. Alleen de geblesseerden en de spelers die vanavond in actie zullen komen met Jong Ajax waren niet naar het veld gekomen voor de uitlooptraining. Alleen voor Yannis Anastasiou, Nigel de Jong en Nourdin Boukhari was de training iets anders dan de spieren losmaken.

De omgeving was veranderd in een triest decor doordat een brand het supportershome verwoest had. De spelers keken tijdens het lopen bij het passeren van het complex keer op keer naar het home. Het was natuurlijk ook een zeer indrukwekkend en treurig gezicht.

Even riep Koeman zijn mannen bij elkaar voor een korte bespreking aan de andere kant van het veld. Nadat de spelers nog wat rondjes hadden gelopen in het miezerige weer mochten zij de kleedkamers opzoeken.