Menu

Korting voor alle clubcardhouders van Ajax!

Voor alle (seizoen-)clubcardhouders van Ajax is er voor de wedstrijd Ajax - Willem II, een speciale actie. Kaarten in vak 416 zijn te koop voor 12,50 euro in plaats van 20 euro. Dat is maar liefst 7,50 euro korting!

De supporters van de bezoekende club zitten bij een wedstrijd in de ArenA altijd in het uitvak, vak 416 en 417 op de tweede ring. Dit vak moet volgens de reglementen aan een maximaal aantal zitplaatsen voldoen. Voor sommige clubs is het echter veel te groot, en blijven er daardoor veel plaatsen onbezet. Samen met de ArenA is Ajax hiermee aan de slag gegaan. Er is een scheidingswand gemaakt waardoor er een verkleind uitvak kan worden gemaakt. De vakken zijn dan geheel van elkaar afgesloten. Hierdoor kunnen, voor sommige wedstrijden, de plaatsen in vak 416 aan Ajax-supporters worden verkocht. Het enige waar de Ajax-supporters rekening mee moeten houden is het net dat om het vak hangt, dit net hangt namelijk ook om het vak van de bezoekende club en moet daarom blijven hangen.

Voor de wedstrijd Ajax - Willem II, op woensdag 8 februari 20.15 uur, worden in vak 416 voor het eerst kaarten verkocht. Voor alle clubcardhouders van Ajax (SVA, AKC, SCC en CC) geldt een speciale actieprijs. Normaal kosten de kaarten is dit vak €20, maar nu is er een korting van bijna 40%! Voor €12,50 per kaartje kunnen alle clubcardhouders maximaal 4 kaarten kopen via verkooppunten van TicketBox. Geef aan de verkoper door dat het om een speciale actie gaat, dan kunnen ze dit makkelijker opzoeken. De kaarten in vak 416 voor Ajax - Willem II gaan zaterdag 21 januari in de verkoop, tot 7 februari, een dag voor de wedstrijd. Kijk voor een verkooppunt bij jou in de buurt op www.ticketbox.nl .