Menu
Krabbels en bladeren ‘the day after’

Krabbels en bladeren ‘the day after’

Een dag na de gewonnen wedstrijd tegen AZ was er tijdens de maandagtraining uiteraard alle ruimte voor blije gezichten. De meeste basisspelers trainden binnen, de reserves en invallers deden dat veelal op het trainingsveld buiten. Aan één onderdeel namen alle spelers deel: het uitdelen van handtekeningen.

Terwijl de basisspelers ‘the day after AZ’ binnen herstellen – en nagenieten - van de fraaie 2-4 zege, doen de overige spelers buiten hun oefeningen. Ajax-aanvoerder Luis Suarez, zondag goed voor twee doelpunten, loopt een aantal rondes om het trainingsveld en neemt vervolgens alle tijd om de aanwezige jeugd van een handtekening te voorzien.

De gezichten van de handtekeningenjagers gaan even later opnieuw op vrolijk als de spelers die binnen trainen, ook even naar buiten komen om een kijkje te nemen. De petjes en shirts zijn even later volgekrabbeld door de Ajacieden.

Rondom het veld is de herfst duidelijk zichtbaar. De gevallen bladeren geven het veld een najaarstintje. Blauwe vuilniszakken zijn de stille getuigen van de opruimwerkzaamheden die de Ajacieden een ‘herfstvrij’ veld opleveren. Het is een tafereel dat we de komende maanden ongetwijfeld nog veel vaker gaan zien op de Toekomst.

Gabri speelde zondag één helft tegen AZ. Gabri speelde zondag één helft tegen AZ.
Jol overlegt met zijn aanvoerder. Jol overlegt met zijn aanvoerder.
Pantelic speelt de bal in. Pantelic speelt de bal in.
Aissati - die zondag ontbrak wegens een bilspierblessure - trainde los van de groep. Aissati - die zondag ontbrak wegens een bilspierblessure - trainde los van de groep.