Menu
Kracht en conditie centraal tijdens ochtendtraining

Kracht en conditie centraal tijdens ochtendtraining

De Ajax-selectie mocht donderdagochtend flink aan de bak. Tijdens de training die ruim twee uur duurde, werden de Ajacieden conditioneel flink op de proef gesteld.

Ook Marco van Basten schroomde niet om mee te doen tijdens de fysieke oefeningen. Doordat er een oneven aantal spelers meetrainde, vormde de coach een koppel met Oleguer.
Ismaïl Assati bezorgt zijn team een doelpunt. Tijdens de afsluitende partijvorm speelt de middenvelder met Darío Cvitanich, Oleguer, Rasmus Lindgren, Evander Sno, Jeffrey Sarpong, Javier Martina en doelman Dennis Gentenaar tegen een afvaardiging van Jong Ajax.
Door de aanvallende impulsen van Jeffrey Sarpong kwam team geel enkele keren gevaarlijk voor het doel van Roy Ouwerkerk.
Oleguer blijkt naast zijn verdedigende kwaliteiten ook veelvuldig mee naar voren te komen. De Spanjaard pakte zo nu en dan zijn goaltje mee.
Darío Cvitanich, Rasmus Lindgren en Oleguer ontkomen er niet aan: ook zij moeten vol gas tijdens de langdurige sprintoefeningen.
Robbert Schilder deed het grootste gedeelte van de training weer mee met de groep. De afgelopen dagen werd zijn trainingsarbeid beperkt door een knieblessure. Toch liet de middenvelder het partijtje schieten vanwege het mogelijke fysieke contact.
Pijn bij Darío Cvitanich. De spits werd tijdens de partijvorm geblokt en greep direct naar zijn enkel. Tot zijn grote opluchting kon hij de resterende minuten meedoen. Vanmiddag trainen Cvitanich en de andere Ajacieden binnen.