Menu
Kras Official Travel Supplier Ajax

Kras Official Travel Supplier Ajax

De directies van Ajax en Kras hebben zondag een 5-jarige supplier-overeenkomst getekend. De samenwerking die per 1 juli 2014 is gestart werd voor aanvang van Ajax - FC Utrecht ook met de laatste handtekeningen beklonken. Kras zal gedurende de contractperiode Official Travel Supplier van Ajax zijn en alle werkzaamheden op het gebied van groepsreizen in het buitenland verzorgen zoals Europese uitwedstrijden en trainingskampen.

Edwin van der Sar, Marketing Directeur Ajax, is blij met de reispartner: ,,Kras heeft sinds vorig seizoen diverse reizen voor ons georganiseerd en gecoördineerd. Vanaf het eerste contact zijn de werkzaamheden goed opgepakt. Het contact tussen Kras en Ajax is sindsdien prettig en professioneel, hetgeen vandaag geresulteerd heeft in een ondertekening van de samenwerking voor de komende vijf jaar."

Arjan Kers, Algemeen Directeur Kras, is ook content: ,,Uitstekende voorbereiding van reizen en wedstrijden staat aan de basis van succes. Deze samenwerking tussen AFC AJAX en Kras brengt A-merken samen."


Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

De commerciële teams van Kras en Ajax brengen een toost uit op de samenwerking. De commerciële teams van Kras en Ajax brengen een toost uit op de samenwerking.