Menu
Krokusdrukte bij de training

Krokusdrukte bij de training

Krokusvakantie betekent altijd topdrukte bij Ajax-trainingen. Ook donderdagochtend krioelde het van de handtekeningenjagers. Bekijk de foto’s.

Luis Suarez is populair bij het Ajax-publiek. Het duurde donderdag wel even voordat hij al zijn fans van een handtekening had voorzien. Luis Suarez is populair bij het Ajax-publiek. Het duurde donderdag wel even voordat hij al zijn fans van een handtekening had voorzien.
Voor aanvang van de handtekeningenjacht werd er natuurlijk gewoon getraind door de Ajacieden. Er was veel aandacht voor afwerken op het doel. Is dit nou gevaarlijk spel van Thomas Vermaelen of van Ismael Urzaiz? Voor aanvang van de handtekeningenjacht werd er natuurlijk gewoon getraind door de Ajacieden. Er was veel aandacht voor afwerken op het doel. Is dit nou gevaarlijk spel van Thomas Vermaelen of van Ismael Urzaiz?
John Heitinga liet donderdag de groepstraining aan zich voorbijgaan. De verdediger hield het bij wat loopwerk. John Heitinga liet donderdag de groepstraining aan zich voorbijgaan. De verdediger hield het bij wat loopwerk.
Adrie Koster kijkt hoe Siem de Jong met zijn hoofd het doel vindt. Klaas Jan Huntelaar staat klaar voor de rebound. Adrie Koster kijkt hoe Siem de Jong met zijn hoofd het doel vindt. Klaas Jan Huntelaar staat klaar voor de rebound.
Ook Leonardo en Edgar Davids namen uitgebreid de tijd voor de supporters. Ook Leonardo en Edgar Davids namen uitgebreid de tijd voor de supporters.
De Ajacieden zijn vrijdag voor het laatst deze krokusvakantie te bewonderen op het trainingsveld. Zaterdag staat ook nog een training op het programma, maar die vindt in het stadion plaats en is niet toegankelijk voor publiek. De Ajacieden zijn vrijdag voor het laatst deze krokusvakantie te bewonderen op het trainingsveld. Zaterdag staat ook nog een training op het programma, maar die vindt in het stadion plaats en is niet toegankelijk voor publiek.