Menu
Kuffour in selectie voor NAC

Kuffour in selectie voor NAC

Samuel Kuffour maakt voor de eerste keer deel uit van de wedstrijdselectie van Ajax. Voor het duel tegen NAC is de Ghanese verdediger één van de achttien.

Samuel Kuffour speelde met Jong Ajax tegen Jong FC Twente een goede wedstrijd. Samuel Kuffour speelde met Jong Ajax tegen Jong FC Twente een goede wedstrijd.

Samuel Kuffour kwam in de winterstop over van AS Roma en debuteerde op 11 februari in het Ajax-shirt in de wedstrijd van het Belofteneltal tegen FC Twente. Of de Ghanees ook aan spelen zal toekomen is afwachten na de woorden van trainer Adrie Koster op vrijdag tijdens het perspraatje. ,,In het principe staat mijn centrum met Heitinga en Vermaelen", sprak de trainer toen. Maar Kuffour is wel weer een stap dichter bij zijn officiële debuut in Ajax 1 nu hij op de bank zit.

Voor Rasmus Lindgren komt het duel tegen NAC te vroeg. De Zweedse middenvelder stapte vrijdagochtend met hamstringklachten uit bed en het lukt niet om in zo'n korte tijd te herstellen van die blessure. Dennis Gentenaar daarentegen is wel fit. De doelman kampte vrijdag nog met rugklachten, maar die beletten hem niet om deel uit te maken van de achttien.

De complete wedstrijdselectie voor het duel tegen NAC is:

Maarten Stekelenburg
John Heitinga
Bruna Silva
Thomas Vermaelen
Urby Emanuelson
Samuel Kuffour
Klaas Jan Huntelaar
Albert Luque
Leonardo
Jan Vertonghen
Gabri
George Ogararu
Dennis Rommedahl
Dennis Gentenaar
Siem de Jong
Edgar Davids
Kenneth Perez
Luis Suarez

Bekijk op Ajax TV de voorbeschouwing op NAC - Ajax.
Klik hier om naar de website van Ajax TV te gaan.>>
NAC - Ajax op je pc zien?
Klik hier om naar de website van Planet Voetbal te gaan.>>