Menu
Laatst beschikbare plekken seizoenkaart 2018-2019 in verkoop

Laatst beschikbare plekken seizoenkaart 2018-2019 in verkoop

Vanaf vandaag is het voor iedere Ajacied mogelijk om een seizoenkaart te kopen. Bekijk snel op welke tribunedelen nog plaatsen beschikbaar zijn. Tot nu toe zijn er al ruim 40.000 supporters met een seizoenkaart.

Een seizoenkaart is al te krijgen vanaf € 228. Daarmee krijg je toegang tot alle 17 competitiewedstrijden van Ajax. Jij zit dus op jouw plek tijdens de Klassieker en gaat de wedstrijd tegen PSV live meemaken.

Daarnaast krijgen seizoenkaarthouders korting op Ajax-merchandise en voorrang bij het kopen van kaarten voor Europese en bekerwedstrijden. Meer informatie is te vinden op www.ajaxseizoenkaart.nl.

Laatste beschikbaarheid
Naar verwachting raken de komende weken de seizoenkaarten uitverkocht. Veel Ajacieden hebben hun kaart verlengd en de beperkte verkoop ging ook hard.

Op dit moment zijn op de volgende tribunedelen nog enkele plaatsen beschikbaar voor verkoop:

* Korte zijdes 2e ring (vanaf € 228): nog maar enkele plekken

* Lange zijdes 2e ring (vanaf € 380): beperkte beschikbaarheid

* 1e ring aan de oostkant van het stadion (vanaf € 456): beperkte beschikbaarheid

Familievak
Speciaal voor de jongere Ajaciedjes en hun ouders is er het Familievak (vak 424 en 425). Hier kan in een gemoedelijke sfeer worden genoten van het spel van Ajax. Eén voorwaarde: binnen het gezin moet tenminste 1 van de kinderen op 1 augustus 2018 13 jaar of jonger zijn.

Deze voorwaarde heeft ook een voordeel: kinderen van 13 jaar of jonger krijgen 50% korting op hun seizoenkaart. Het Familievak is populair en meestal bezet. Voor dit seizoen hebben we nog een aantal vrije plaatsen.

Interesse in een seizoenkaart?
Ga naar www.ajaxseizoenkaart.nl. Interesse in een seizoenkaart in het Familievak? Bekijk de beschikbaarheid dan via deze Ticketshop.

Bestel hier je seizoenkaart