Menu
Laatste dag seizoenkaartverlenging

Laatste dag seizoenkaartverlenging

Seizoenkaarthouders hebben nog tot en met vandaag, donderdag, 23.59 uur om hun seizoenkaart te verlengen. Daarna worden alle vrijgekomen plaatsen in de verkoop gebracht.

Laatste kans
Op dit moment staat het aantal verkochte seizoenkaarten op ruim 37.000. Er is en blijft veel belangstelling voor een vaste plek in de ArenA. Deze donderdag hebben seizoenkaarthouders die nog niet hebben verlengd de laatste kans om hun kaart te verlengen via www.ajax.nl/verlengen.

Maandag 11 juni uitbreiding vrije verkoop
Volgende week worden eventuele verplaatsingen verwerkt en het restant van de kaarten opnieuw in verkoop gebracht. Ajacieden die geïnteresseerd zijn in deze plaatsen kunnen vanaf maandag 11 juni 10.00 uur terecht in de online ticketshop.

De verwachting is dat de beschikbare kaarten snel zijn verkocht. Ajacieden die niet willen wachten kunnen de actuele beschikbaarheid bekijken via www.ajaxseizoenkaart.nl.

Verplaatsen vanaf 6 juni
Seizoenkaarthouders die willen verplaatsen, kunnen dat exclusief vanaf woensdag 6 juni doen. Via de ticketshop is de beschikbaarheid dan in te zien. Goede plek gevonden? Reken deze dan eerst af. Daarna leggen we je uit hoe je je huidige plaats opzegt. Vanaf maandag 11 juni vervalt deze mogelijkheid en start de losse verkoop.

Reminder bij start vrije verkoop
Als eerste erbij? Via onderstaande link kan je je interesse doorgeven voor een seizoenkaart 2018/2019. We zullen je mailen als de verkoop start.

Ja, mail mij als de verkoop start