Menu
Laatste echte trainingsweek begonnen

Laatste echte trainingsweek begonnen

Ajax bereidt zich deze week voor op de play-offreturn tegen FC Twente: de laatste officiële wedstrijd van dit seizoen. Bekijk hier de eerste foto's van de laatste échte trainingsweek.

De spelers van Ajax moesten na twee vrije dagen dinsdag weer aan de bak. De hele training stond natuurlijk in het teken van de uiterst belangrijke wedstrijd tegen FC Twente van zondag. Ajax moet in de ArenA een 2-1 achterstand zien goed te maken. Alleen dan plaatst de formatie van Adrie Koster zich voor de voorronde van de Champions League. De spelers van Ajax moesten na twee vrije dagen dinsdag weer aan de bak. De hele training stond natuurlijk in het teken van de uiterst belangrijke wedstrijd tegen FC Twente van zondag. Ajax moet in de ArenA een 2-1 achterstand zien goed te maken. Alleen dan plaatst de formatie van Adrie Koster zich voor de voorronde van de Champions League.
Voor John Heitinga begon dinsdag zijn laatste trainingsweek als Ajacied. Na Ajax - Twente meldt hij zich bij het Nederlands elftal en vanaf 1 juli is officieel speler van Atlético Madrid. Voor John Heitinga begon dinsdag zijn laatste trainingsweek als Ajacied. Na Ajax - Twente meldt hij zich bij het Nederlands elftal en vanaf 1 juli is officieel speler van Atlético Madrid.
Gregory van der Wiel deed dinsdag weer mee met de groepstraining. De langdurig geblesseerde speler is, nu het seizoen op zijn einde loopt, bijna weer de oude. Gregory van der Wiel deed dinsdag weer mee met de groepstraining. De langdurig geblesseerde speler is, nu het seizoen op zijn einde loopt, bijna weer de oude.
Ook voor Ismael Urzaiz is dit de laatste week van training in voorbereiding op een belangrijke Ajax-wedstrijd. De spits verlaat Ajax aan het eind van het seizoen. Het is nog niet bekend wat hij gaat doen na de zomer. Urzaiz maakt de laatste weken constant deel uit van de wedstrijdselectie. Wellicht moet 'El Tanque' tegen Twente nog één keer als breekijzer het veld in. Ook voor Ismael Urzaiz is dit de laatste week van training in voorbereiding op een belangrijke Ajax-wedstrijd. De spits verlaat Ajax aan het eind van het seizoen. Het is nog niet bekend wat hij gaat doen na de zomer. Urzaiz maakt de laatste weken constant deel uit van de wedstrijdselectie. Wellicht moet 'El Tanque' tegen Twente nog één keer als breekijzer het veld in.
Na anderhalf uur zat de oefensessie er weer op. Woensdag om 10.30 uur staat de volgende training gepland. Na anderhalf uur zat de oefensessie er weer op. Woensdag om 10.30 uur staat de volgende training gepland.