Menu
Laatste kaarten Ajax - Apoel

Laatste kaarten Ajax - Apoel

De kaartverkoop voor de UEFA Champions Leaguewedstrijd Ajax - Apoel (10 december) wordt zaterdag om 9:00 uur hervat. Voor het laatste duel in de groepsfase is nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Het duel met de club uit Cyprus wordt waarschijnlijk cruciaal voor overwintering in de UEFA Europa League.

Ajax staat momenteel derde in poule F met een punt voorsprong op Apoel. In de vijfde poulewedstrijd neemt Apoel het eerst nog thuis op tegen FC Barcelona. Ajax speelt in Parijs tegen Paris Saint-Germain. Zowel Ajax als Apoel is al uitgeschakeld voor een langer verblijf in de Champions League.

Tijdens de zesde en laatste speelronde strijden PSG en Barcelona om de bovenste twee plaatsen. Ajax en Apoel maken onderling uit wie er als derde in de poule eindigt. Die derde plaats geeft vervolgens recht op een ticket voor de knock-outfase van de UEFA Europa League.

Ajax - Apoel wordt op woensdag 10 december in de Amsterdam ArenA gespeeld. De aftrap is om 20:45 uur. Kaarten zijn vanaf zaterdag 9:00 uur verkrijgbaar via onderstaande link. Voor het duel geldt een ClubCard-verplichting (4-op-1).

Bestel je tickets voor Ajax - Apoel online